توضیحات کامل :

پاورپوینت خانه اسدی قزوین (مبانی بیان معماری داخلی) در 31 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با تصاویر کافی و توضیحات




فهرست مطالب

مقدمه
خیابان مولوی، کوچه دهنه ایمج، کوچه خطیبی
درب ورودی
هشتی
نقش هشتی در نورسازی بنا
حیاط
منابع


بخشی از متن
خانه اسدی‌ها که یکی از خانه‌های بسیار زیبای درونگرای دوره قاجار قزوین می‌باشددارای یک سردر بسیار زیبا با کتیبه‌ای از کاشی و یک هشتی و با کاربندی‌های زیبا می‌باشد. پس از عبور هشتی به دالانی می‌رسیم که خط عبور ما به حیاط است در ضلع شمالی حیاط تالار اصلی خانه قرار دارد که دو ترکیب اسلیمی و مشبک در آن به‌کار رفته است.
در حال حاضر خالی از سکنه است و اتاق‌های آن در حال تخریب و ریزش می‌باشد. مالک اصلی خانه را فروخته و ساکنین آن اطلاعی از وضعیت گذشته بنا ندارند نیمی از بنا تحت مالکیت آثای نجفی و نیمی دیگر تحت مالکیت سازمان میراث فرهنگی استان قزوین می‌باشد. مساحت کل بنا 65/376 مترمربع و مساحت زیربنای آن 90/232 مترمربع می‌باشد.
در بسیاری از خانه‌ها فضاهای باز مورد بررسی اکثرا اشکال منظم هندسی هستند ولی فرم فضاهای بسته تابع فرم فضاهای باز و از طرفی فرم زمین مورد طراحی است فضای باز در خانه اسدی‌ها حیاط مرکزی است فضای بسته 3/232 مترمربع و فضای باز 113 مترمربع است نسبت بین این دو فضا 05/2 می‌باشد در این تناسب بین فضای بسته و باز دو نکته مهم وجود دارد یکی عمق میانگین فضای بسته و دیگری ارتفاع آن.معمولاً در این فضای بسته دورتادور فضای باز می‌گردد ولی به علت محدود بودن نفوذ نور و... ضخامت این انوار از حد خاصی بیشتر نمی‌شود. با توجه به فضای بسته و باز می‌توان به نتایجی رسید و چه این عدد کمتر باشد یا عمق فضای بسته کم است و یا میزان مساحت باز زیاد است چنانچه نسبت طول و عرض فضای باز به ارتفاع فضای بسته زیاد باشد، گستردگی و چشم‌انداز بازخواهیم داشت.